Kameratstøtte
Døgnåpen: 800 48 500, eller Skriv til oss

Etter hjemkomst

Hadde mistet troen på krigen

Trond Andre Bolle ville slutte i forsvaret. Det sier enken hans, Bjørg Gjestvang, som har skrevet bok om mannen. Hun sier han hadde mistet troen på krigen han stod i.

Mener veteranoppfølging må inngå i Afghanistan-evaulering

Venstre mener oppfølging av veteraner bør være en del av en uavhengig evaulering av Norges innsats i Afghanistan. Forsvarets veteransenter mener oppfølgingen av veteranene er god nok.

Tilbake til hverdagen

Å komme hjem fra tøffe utenlandsoppdrag kan være vel så krevende som å reise ut. Forsvaret har derfor tatt grep for å gi soldatene en bedre overgang til hverdagen.

- Jeg fortsatte bare å skyte

Han ble såret i et voldsomt slag mot afghanske opprørere 17.januar 2010. Etterpå ble han og medsoldatene hans klandret for krigsforbrytelser. Nå får Jesper Bjørnhøy (25) medalje fra forsvaret.

- Trodde alt gikk greit

- Jeg sliter skikkelig for tiden og lurer på hvor jeg best kan få hjelp til å komme meg opp igjen, innledet han meldingen med, veteranen som var i Bosnia på 90-tallet. Det ble starten på en dialog gjennom flere meldinger og til slutt et samarbeid med NMP

Hjem til stell av unger og matlaging

Det var det Harald gjorde denne gang for å gjøre overgangen fra Afghanistan til Norge så god som mulig. Forrige gang begynte jeg rett i jobb, og det var ikke så bra, sier Harald i intervjuet til kameratstøtte.no

Brev fra en stolt veteran

Her følger en veteranhistorie vi har fått tillatelse til å legge ut på Kameratstøtte.no. Regner med at noen kan kjenne seg igjen i det som er skrevet, og at historien til Vidar kan formidle håp til de veteraner som i dag er i en vanskelig livssituasjon.